EkoSun 7

 

 

 

Inovativni sistem energetsko učinkovitih okenskih profilov, zasnovan za stavbe, ki imajo posebne zahteve glede energetske učinkovitosti. Opremljen s tremi tesnili, zagotavlja popolno toplotno izolacijo. Priporočljivo za pasivno gradnjo.

Uw za Ug = 0,5 (topli rob)
 
 

tesnilni sistem

struktura komore
 

EkoSun 7 Specifikacija

 • Profili razreda B,
 • Neobvezno na voljo profili razreda,
 • 7-komorna struktura,
 • globina vgradnje: 81 mm,
 • izdelano iz jedra bele, rjave in karamele,
 • opremljen s 3 tesnili,
 • strojna oprema deluje v tako imenovani suhi komori, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo,
 • zasteklitev s steklenimi embalažami do širine 55 mm,
 • standardni zasteklitveni paket 4 / 16Ar / 4th [Ug = 1,1] *,
 • na voljo s klasičnim krilom,
 • standardna naprava, ki preprečuje nepravilen položaj ročaja (T&T okna),
 • standardna mikroventilacija v kotu (T&T okna),
 • standardna strojna oprema je opremljena z 2 protivlomnimi vijaki na krilo,
 • na voljo s selitveno ali stalno delovno mesto,
 • priporočljivo za energetsko učinkovito gradnjo.
EkoSun 7
(AP 01  Posebni hrast )
EkoSun 7
(AP 02  Naravni hrast )
EkoSun 7
(AP 05  Mahagoni )
EkoSun 7
(AP 06  Temni hrast )
EkoSun 7
(AP 15 Oregon III)
EkoSun 7
(AP 23  zlati hrast )
EkoSun 7
(AP 27  matica )
EkoSun 7
(AP 28 Walnuss tera)
EkoSun 7
(AP 29 Walnuss amaretto)
EkoSun 7
(AP 30  Temno zelena )
EkoSun 7
(AP 32  Temno rdeča )
EkoSun 7
(AP 33  Palisander )
EkoSun 7
(AP 34  siva )
EkoSun 7
(AP 40  antracitno )
EkoSun 7
(AP 41  Jekleno modra )
EkoSun 7
(AP 43  Zelena )
EkoSun 7
(AP 44  Strukturno bela )
EkoSun 7
(AP 50  kremasta )
EkoSun 7
(AP 52  Breza )
EkoSun 7
(AP 63  Brušeni aluminij )
EkoSun 7
(AP 70  Sivi beton )
EkoSun 7
(AP 71  Sivi ahat )
EkoSun 7
(AP 72  Maron braun )
EkoSun 7
(AP 88  Quartz )
EkoSun 7
(AP 95 Winchester)

Če iščete energetsko učinkovite rešitve, priporočamo okna Eko Sun 7. Za pasivno gradnjo je priporočljiv tip sedmi. Trojni tesnilni sistem zagotavlja odlične izolacijske lastnosti. S tretjim tesnilom smo lahko ustvarili tako imenovano suho komoro, ki vsebuje strojno opremo. Strojna oprema ni izpostavljena vlagi, zato ima daljšo življenjsko dobo. Globina vgradnje 81 mm zagotavlja velike možnosti zasteklitve. Priporočamo uporabo steklene embalaže s tremi stekli in izolacijski distančnik .

 

Izolacijski distančniki so narejeni iz zapletenega izolacijskega materiala, ki izboljšuje izolacijske lastnosti in zmanjšuje tveganje za začasno kondenzacijo vodne pare, ki lahko v zimski sezoni zmrzne. To lahko povzroči nabiranje ledu okoli tesnil. Poleg tega izolacijski distančniki zagotavljajo dolgotrajno zrakotesnost izoliranih steklenih plošč in zmanjšujejo izgubo toplote z zmanjšanjem toplotnega mostu na spoju okvirne plošče.

 

Lahko greš še korak dlje in uporabiš enega najnovejših izdelkov, ki jih ponuja naše podjetje – stekla s selektivnim premazom. Poleti v stavbo prepuščajo dvakrat manj sončne energije, hkrati pa predstavljajo oviro za uhajanje toplote pozimi. Stekla se priporočajo zlasti za fasade z veliko zasteklitvijo na južni, jugozahodni in jugovzhodni strani stavbe.

Vlomilci poznajo številne načine, kako priti v katero koli zgradbo. Običajno poskušajo vstopiti skozi okna. Za izboljšanje njihovega protivlomnega razreda ponujamo široko paleto dodatne opreme. Eko Sun 7 so odlični, ko gre za to področje.

 

Standardna okna Eko Sun 7 so opremljena z bogato strojno opremo. Standardna različica vključuje dva protivlomna vijaka in protivlomne zatiče z nastavljivo objemko. Zagotavljajo optimalno raven zaščite. Napravo, ki preprečuje napačno ročico položaj (standardna v nagib in zavoj okna) zagotavlja varnost uporabe.

 

Na zahtevo stranke lahko uporabimo strojno opremo razreda WK1 ali WK2 . Da bi izboljšali protivlomne lastnosti, razmislite o namestitvi ročaja Hoppe Secustik s ključavnico . Ročaji Hoppe Secustik so opremljeni s patentiranim blokirnim mehanizmom (integrirana osnovna zaščitna naprava), ki preprečuje odpiranje okna od zunaj. Dodatna zaščita v obliki ključa in ključavnice zagotavlja, da nihče ne bo odprl okna tudi od znotraj.

 

Da bi še bolj izboljšali protivlomni razred, lahko uporabite zaščitna stekla, kaljeno steklo, trstične releje in alarmne zanke . Reed releji so magnetni senzorji, ki sprožijo alarm, ko se spremeni položaj obodne strojne opreme. Alarmna zanka se bo aktivirala, ko je podokno zlomljeno ali poškodovano.

Popolne toplotne in zvočne lastnosti niso edine značilnosti oken Eko Sun 7. Velike komore nam omogočajo uporabo trde jeklene zaščite, ki zagotavlja odlično stabilnost konstrukcije. Priporočljivo za enodružinska in večdružinska stanovanja.

 

Sedem vam ponuja velike možnosti – tako funkcionalne kot estetske. Okna postajajo vse bolj priljubljeni dekorativni elementi fasade ali notranjosti. Izbira barve in strukture furnirja je bistvenega pomena, da stavbnemu pohištvu zagotovimo individualni značaj. Ponujamo vam široko paleto barv, tako gladkih kot lesnih. Zahvaljujoč tehnologiji, ki jo uporablja naše podjetje, so profili furnirani na eno, dve strani ali v dvobarvni formuli .

 

Eko Sun 7 je mogoče namestiti tudi s premičnim drogom . Razmisliti je vredno ne le zaradi izjemnega videza, temveč tudi zato, ker je zelo praktična rešitev. Premični drog je element okenske konstrukcije, trajno pritrjen na krilo. Omogoča nam uživanje neomejene dnevne svetlobe v notranjosti, saj sredi odprtega okna ni nobenega stebra.

Zelo pogosto je edini način za zagotovitev ustreznega prezračevanja v prostoru namestitev ventilatorjev. Tudi če so zaprti, takšni ventilatorji zagotavljajo neprekinjen pretok svežega zraka. Ponujamo vam široko paleto pritiska , vlažnosti občutljiva , in -podoknu nameščeni ventilatorji.

 

Če potrebujete učinkovito zaščito pred komarji, razmislite o namestitvi mreže proti komarjem . Ponujamo okvirne , drsne , vratne in valjane mreže proti komarjem, ki ustrezajo vsem vašim zahtevam.

 

Zunanje rolete zagotavljajo intimnost in zaščito pred vremenskimi razmerami in vlomilci. Glede na stopnjo gradnje lahko izbirate med zgornjimi podometnimi in prilagoditvenimi roloji

 

Standardna strojna oprema je lahko opremljena z dodatnimi elementi, ki izboljšajo njeno funkcionalnost. Zavora nagib nadzorovana z ročajem je vsekakor vreden vaše pozornosti. Po obračanju ročaja navzdol za 45 stopinj lahko odprto krilo trdno blokirate na izbrani širini. Mehanizem vam omogoča prezračevanje prostora brez nevarnosti, da bi nenaden sunek zaprl okno.

 

Vsa nagibna in vrtljiva okna so standardno opremljena z mikroventilacijo v kotu . Za boljše udobje priporočamo namestitev večstopenjske naprave za nagibanje, ki vam omogoča nastavitev kota nagiba. Tudi zavora v ročaju je precej zanimiva. Omogoča blokiranje odprtega krila v katerem koli položaju.

 

Da bi preprečili široko odpiranje okna in omogočili funkcijo nagiba, je treba uporabiti tako imenovano strojno opremo ” English tilt “.

Tags: No tags