EkoSun 70

Zasnovan na osnovi preizkušenih rešitev. Izpolnjuje zahteve vseh kupcev – je stabilen, tog, nepredušen in zagotavlja odlične zvočne in toplotne izolacijske lastnosti.

Uw za Ug = 0,7 (topli rob)

tesnilni sistem

struktura komore
 

Prenova

EkoSun 70 Specifikacija

 • Profili razreda B,
 • 6-komorna struktura,
 • globina vgradnje: 70 mm,
 • izdelano iz jedra bele, rjave in karamele,
 • opremljen z dvema tesniloma,
 • standardna naprava, ki preprečuje nepravilen položaj ročaja (T&T okna),
 • mikroventilacija v standardu (T&T okna),
 • zasteklitev s steklenimi embalažami do 45 mm,
 • standardni zasteklitveni paket 4 / 16Ar / 4th [Ug = 1,1] *,
 • standardna strojna oprema je opremljena z dvema protivlomnima vijakoma na krilo,
 • na voljo s krili Round-Line in Soft-Line,
 • lahko se uporablja skrita strojna oprema. 

* standard dneva 16.04.2019. Zahteva tehnološko potrditev.

EkoSun 70
(AP 01  Posebni hrast )
EkoSun 70
(AP 02  Naravni hrast )
EkoSun 70
(AP 05  Mahagoni )
EkoSun 70
(AP 06  Temni hrast )
EkoSun 70
(AP 15 Oregon III)
EkoSun 70
(AP 23  zlati hrast )
EkoSun 70
(AP 27  matica )
EkoSun 70
(AP 28 Walnuss tera)
EkoSun 70
(AP 29 Walnuss amaretto)
EkoSun 70
(AP 30  Temno zelena )
EkoSun 70
(AP 32  Temno rdeča )
EkoSun 70
(AP 33  Palisander )
EkoSun 70
(AP 34  siva )
EkoSun 70
(AP 40  antracitno )
EkoSun 70
(AP 41  Jekleno modra )
EkoSun 70
(AP 43  Zelena )
EkoSun 70
(AP 44  Strukturno bela )
EkoSun 70
(AP 50  kremasta )
EkoSun 70
(AP 52  Breza )
EkoSun 70
(AP 63  Brušeni aluminij )
EkoSun 70
(AP 70  Sivi beton )
EkoSun 70
(AP 71  Sivi ahat )
EkoSun 70
(AP 72  Maron braun )
EkoSun 70
(AP 88  Quartz )
EkoSun 70
(AP 95 Winchester)

Zahvaljujoč sodobnim tehnologijam in današnjim možnostim postajajo okna eden glavnih dekorativnih elementov stavbe.

 

Profili Eko Sun 70 so na voljo v dveh različicah ( Soft-Line in Round-Line ), kar vam ponuja velike možnosti oblikovanja. Na voljo v široki paleti barv, tako gladkih kot lesnih . Okna so furnirana na eno, dve strani in v dvobarvni formuli. Dvobarvni furnir vam omogoča, da videz stavbnega pohištva uskladite s fasado in notranjostjo, saj so na notranji in zunanji strani profili v dveh različnih barvah.

 

Multi-Power skrita strojna oprema je še ena rešitev, ki bo povečala estetiko vaših oken. Popolnoma nevidni tečaji so sinonim za strojno opremo nove generacije. Strojna oprema Multi-Power ima poleg svojih estetskih vrednot tudi nekaj praktičnih prednosti. Lahko se namesti v okna visokega protivlomnega razreda in zagotavlja zrakotesnost. Povečana je tudi njegova nosilnost. Uporabniku omogoča, da krilo prilagodi v treh dimenzijah in nastavi širino odprtine krila.

 

Možno je izbirati med stalno in premično delovno mesto. Gibljejo po je element strukture okna, trajno pritrjene na krila. Omogoča nam uživanje neomejene dnevne svetlobe v notranjosti, saj sredi odprtega okna ni nobenega stebra.

Ne samo, da so sistemska okna Eko Sun 70 videti odlično, ampak zagotavljajo tudi odlične tehnične parametre, ki zagotavljajo odlične toplotne lastnosti in omogočajo številne možnosti oblikovanja. Če jih uporabljamo s trislojno embalažo in izolacijskim distančnikom, so zelo učinkovit toplotni izolator. Poleg tega zagotavljajo dobro zaščito pred vlomilci.

 

Standardna okna Eko Sun 70 so opremljena z bogato strojno opremo. Standardna različica vključuje dva protivlomna vijaka in protivlomne zatiče z nastavljivo objemko. Zagotavljajo optimalno raven zaščite. Napravo, ki preprečuje napačno ročico položaj (standardna v nagib in zavoj okna) zagotavlja varnost uporabe.

 

Na zahtevo stranke lahko uporabimo strojno opremo razreda WK1 ali WK2 . Da bi izboljšali protivlomne lastnosti, razmislite o namestitvi ročaja Hoppe Secustik s ključavnico . Ročaji Hoppe Secustik so opremljeni s patentiranim blokirnim mehanizmom (integrirana osnovna zaščitna naprava), ki preprečuje odpiranje okna od zunaj. Dodatna zaščita v obliki ključa in ključavnice zagotavlja, da nihče ne bo odprl okna tudi od znotraj.

 

Da bi še bolj izboljšali protivlomni razred, lahko uporabite zaščitna stekla, kaljeno steklo, trstične releje in alarmne zanke . Reed releji so magnetni senzorji, ki sprožijo alarm, ko se spremeni položaj obodne strojne opreme. Alarmna zanka se bo aktivirala, ko je podokno zlomljeno ali poškodovano.

Zelo pogosto je edini način za zagotovitev ustreznega prezračevanja v prostoru namestitev ventilatorjev. Tudi če so zaprti, takšni ventilatorji zagotavljajo neprekinjen pretok svežega zraka. Ponujamo vam široko paleto pritiska , vlažnosti občutljiva , in -podoknu nameščeni ventilatorji.

 

Če potrebujete učinkovito zaščito pred komarji, razmislite o namestitvi mreže proti komarjem . Ponujamo okvirne , drsne , vratne in valjane mreže proti komarjem, ki ustrezajo vsem vašim zahtevam.

 

Zunanje rolete zagotavljajo zasebnost in zaščito pred vremenskimi razmerami in vlomilci. Glede na fazo gradnje lahko izbirate med zgornjimi, skritimi in prilagodljivimi roletami

 

Standardna strojna oprema je lahko opremljena z dodatnimi elementi, ki izboljšajo njeno funkcionalnost. Zavora nagib nadzorovana z ročajem je vsekakor vreden vaše pozornosti. Po obračanju ročaja navzdol za 45 stopinj lahko odprto krilo trdno blokirate na izbrani širini. Mehanizem vam omogoča prezračevanje prostora brez nevarnosti, da bo nenaden sunek zaprl okno.

 

Vsa nagibna in obračalna okna so standardno opremljena z mikroventilacijo v kotu . Za boljše udobje priporočamo namestitev večstopenjske naprave za nagibanje, ki vam omogoča nastavitev kota nagiba. Tudi zavora v ročaju je precej zanimiva. Omogoča blokiranje odprtega krila v katerem koli položaju.

 

Da bi preprečili široko odpiranje okna in omogočili funkcijo nagiba, je treba uporabiti tako imenovano strojno opremo ” English tilt “.

Tags: No tags

Comments are closed.