Poenostavitev 76

 

 

 

Popolna izbira za tiste, ki cenijo udobje in eleganco. Okna, ki temeljijo na Streamline 76, združujejo najvišje varnostne parametre z odlično toplotno in zvočno izolacijo. Odporen na zunanje dejavnike in je značilen po svoji intenzivno beli barvi.

Uw za Ug = 0,7 (topli rob)

tesnilni sistem

struktura komore
 

Prenova

Aluclad

Poenostavitev 76 Specifikacija

 • Profili razreda B,
 • 5-komorna struktura,
 • globina vgradnje: 76 mm,
 • standardna naprava, ki preprečuje nepravilen položaj ročaja (T&T okna),
 • mikroventilacija v standardu (T&T okna),
 • standardna strojna oprema je opremljena s 6 protivlomnimi vijaki na krilo,
 • opremljen z 2 tesnili,
 • standardno odprto jeklo (debeline 1,5 mm),
 • izdelano iz jedra bele, rjave in karamele,
 • na voljo s klasično ali okroglo linijo,
 • zasteklitev s steklenimi embalažami do širine 49 mm,
 • standardni zasteklitveni paket 4 / 16Ar / 4th [Ug = 1,1] *,
 • lahko se uporabljajo aluminijasti pokrovi,
 • na voljo so obnovitvena okna,
 • lahko se uporablja skrita strojna oprema. 

* standard dneva 16.04.2019. Zahteva tehnološko potrditev.

Poenostavitev 76
(SAL-02 siva)
Poenostavitev 76
(SAL-03 Temno zelena)
Poenostavitev 76
(SAL-11 jekleno modra)
Poenostavitev 76
(SAL-18 Jet črna preproga )
Poenostavitev 76
(SAL-19 bordo rdeča)
Poenostavitev 76
(Matica SAL-21)
Poenostavitev 76
(Močvirni hrast SAL-25)
Poenostavitev 76
(SAL-26 Mahagonij)
Poenostavitev 76
(SAL-27 Douglas)
Poenostavitev 76
(SAL-33 Nebraska / Winchester)
Poenostavitev 76
(SAL-37 Alux DB 703)
Poenostavitev 76
(SAL-39 Strukturna bela)
Poenostavitev 76
(SAL-41 sivi hrast Sheffield)
Poenostavitev 76
(SAL-43 Sheffield Light Hrast)
Poenostavitev 76
(SAL-50 gorski bor)
Poenostavitev 76
(SAL-51 zlati hrast)
Poenostavitev 76
(SAL-52 Oregon 4)
Poenostavitev 76
(SAL-59 kremasta)
Poenostavitev 76
(SAL-60 Vermont)
Poenostavitev 76
(SAL-61 Meranti)
Poenostavitev 76
(SAL-62 Tiama)
Poenostavitev 76
(SAL-67 antracit brušen)
Poenostavitev 76
(SAL-69 brušeni aluminij)
Poenostavitev 76
(SAL-70 antracit)
Poenostavitev 76
(SAL-71 Temno rjava)
Poenostavitev 76
(SAL-72 ahat siva)
Poenostavitev 76
(SAL-73 svetlo siva)
Poenostavitev 76
(SAL-74 bazaltna siva)
Poenostavitev 76
(SAL-78 Quartz)
Poenostavitev 76
(SAL-84 bazalt sivo brušen)
Poenostavitev 76
(SAL-87 Signalno sivo brušen)
Poenostavitev 76
(SAL-88 antracitno sivo brušeno)
Poenostavitev 76
(SAL-90 Siv kremenov brušen)
Poenostavitev 76
(SAL-91 hrast Woodec)
Poenostavitev 76
(SAL-92 Woodec Alpine)
Poenostavitev 76
(Beton SAL-93 Woodec)
Poenostavitev 76
(SAL-115 sivi beton)
Poenostavitev 76
(SAL-116 BrillandWeiss)

Okna temeljijo na profilih priznanega nemškega proizvajalca, ki postavljajo nove standarde na področju dolge življenjske dobe in vzdrževanja površine. Prihajajo v izjemno  snežno beli barvi.  Sijajni profili  iz vrhunskega PVC-ja so enostavni za čiščenje in odporni na vremenske razmere.

 

Široka izbira furnirja vam omogoča, da svojim oknom prilagodite svoj značaj in jih prilagodite tako fasadi kot notranjosti. Trenutno ponujamo stavbno pohištvo v več ducatih barv gladke in lesene obdelave. Okna so  furnirana na eno, dve strani  in v  dvobarvni  formuli.  Zelo zanimiva rešitev je tudi  barvni furnir, ki zagotavlja estetski, natančen zaključek in trpežne barve. Obložimo okna, vgradne utore, robove kril in druge elemente oken. Popolno barvno  furniranje je na voljo samo z lesnimi premazi.

 

Strojna oprema Multi-Power ali tako imenovana  skrita strojna oprema bistveno izboljša estetiko vaših oken. Ostane skrit v vgradnem utoru in je neviden, ko je krilo zaprto. Skrivajo se lahko tudi premične nosilne letve, pogonske palice, tečaji in drugi funkcionalni elementi. Takšna strojna oprema  ima poleg svojih estetskih vrednot tudi  nekaj praktičnih prednosti. Uporabniku omogoča, da krilo prilagodi v treh dimenzijah in nastavi širino odprtine krila. Tečaji zagotavljajo veliko večjo nosilnost, okno pa kaže protivlomne lastnosti. Okna, opremljena s skrito strojno opremo, so bolje izolirana, saj zmanjšujejo toplotne mostove.

 

Varnost je odvisna od številnih dejavnikov. Eden najpomembnejših je nedvomno ustrezen izbor strojne opreme. Za izdelavo Streamline 76 uporabljamo strojno opremo Multi-Matic , najboljšo rešitev podjetja Maco, priznanega avstrijskega proizvajalca.

 

Okna so standardno opremljena s štirimi protivlomnimi vijaki na krilo, protivlomnimi zatiči z nastavljivo objemko in napravo, ki preprečuje nepravilen položaj ročaja . Notranje spone je tudi zelo pomemben element sistema. Poleg zagotavljanja varnosti zagotavlja zrakotesnost in enostavno upravljanje okenskih kril. Na zahtevo stranke lahko uporabimo strojno opremo razreda WK1 ali WK2 .

 

Trstični releji ali alarmne zanke v podoknu se priporočajo za zgradbe, kjer je nevarnost vloma večja. Reed releji so magnetni senzorji gibanja. V tem primeru alarm sproži že najmanjše gibanje obodne strojne opreme. Alarm zanka se aktivira, ko se podokno zlomljen ali poškodovan.

Energijsko učinkovita okna z visoko toplotno in zvočno učinkovitostjo. Standardna okna Streamline 76 zagotavljajo optimalno zaščito. Enokomorna steklena embalaža, dve tesnili in vgradna globina 76 mm omogočajo, da okna učinkovito ovirajo uhajanje toplote.

 

Če želite izboljšati toplotno udobje, priporočamo namestitev triplastnega paketa in izolacijskega distančnika. Naši izolacijski distančniki zagotavljajo vrhunsko učinkovitost, saj so izdelani iz posebnega izolacijskega materiala, ojačanega s tankim filmom, da se prepreči prodiranje plinov in vodne pare. Struktura distančnikov izboljša izolacijske lastnosti in zagotavlja dolgotrajno zrakotesnost izoliranih steklenih plošč in maksimalno zmanjšanje toplotnih izgub.

 

Priporočamo uporabo podoken s selektivnim premazom  s sistemskimi okni Streamline 76. Gre za zelo inovativno rešitev. Steklena plošča prepušča bistveno manj sončne energije, kar vam omogoča, da poleti vzdržujete prijetno temperaturo v notranjosti in znižate stroške klimatizacije. Pozimi predstavlja oviro, ki preprečuje uhajanje toplote.

Sistem Streamline 76 je osnova tudi za obnovo oken. Njihova namestitev je izjemno preprosta in hitra. Ne zahteva odstranitve starega okvirja, zato ste lahko prepričani, da stene in fasada ne bodo poškodovani. Neinvazivna namestitev je najboljša (včasih celo edina) rešitev za zgodovinske stavbe.

 

Specifikacija :

 • petkomorni sistem,
 • globina vgradnje: 76 mm,
 • sanacijska plavuti (visoka 35 ali 60 mm), nastavljiva z obrezovanjem,
 • izdelano iz jedra bele, rjave in karamele,
 • opremljen z 2 tesnili,
 • zasteklitev s steklenimi embalažami do širine 49 mm,

Priporočamo uporabo ventilatorjev s sistemskimi okni Streamline 76. Ponujamo široko paleto ventilatorjev, občutljivih na tlak in vlago . Na voljo so tudi ročaji Hoppe Secustik s ključavnico in elegantni Moonline ročaji . Dobro je namestiti nagibno zavoro, krmiljeno z ročajem . Z enim samim premikom roke lahko trdno blokirate odprto krilo na izbrani širini. Samo zavrtite ročaj navzdol za 45 stopinj. Priročen mehanizem vam omogoča prezračevanje prostora brez tveganja, da bo nenaden sunek zaprl okno.

 

Če z okni upravljajo otroci, priporočamo strojno opremo s tako imenovanim angleškim nagibom . Omogoča vam, da preprečite široko odpiranje okna in hkrati omogočite funkcijo nagiba.

 

Krila nudijo oknu edinstven videz, saj razdelijo steklo na manjše plošče. Ponujamo tako notranje kot lepilne prečke. Obe vrsti sta na voljo v kateri koli barvi palet Salamander, kar vam omogoča, da se nato ujemate z okenskimi profili.

 

Priporočamo uporabo 62 mm široke gibljive stebričke namesto običajne, saj vam omogoča popolno odpiranje brez ovir. Steber je del enega krila.

 

Če cenite zasebnost in zaščito pred prekomerno sončno svetlobo, vam priporočamo, da namestite zunanje rolete tipa zaslon , enega najbolj elegantnih načinov zaščite prostorov pred pregrevanjem. Material, iz katerega so izdelani, absorbira in odseva velik del sončne svetlobe, kar uporabniku omogoča, da znotraj zgradbe ohranja udobno temperaturo.

Tags: No tags

Comments are closed.