Blockprofil NL

 

 

 

Sistem, zasnovan za nizozemski trg, in ker ponuja različne možnosti namestitve, ga je mogoče dobiti z dvema vrstama okvirjev. Poleg tega lahko sistem Blockprofil NL izdelamo z uporabo inovativne metode spajanja profilov HFL.

Uw za Ug = 0,7 (topli rob)

tesnilni sistem

struktura komore
 

Blockprofil NL Specifikacija

 • profil razreda “B”,
 • globina okvirja: 120 mm,
 • globina krila: 70 mm,
 • 3-komorna struktura okvirja,
 • 5-komorna struktura krila,
 • v naši standardni različici: mehanizem, ki preprečuje napačno namestitev ročaja (okna s krili na strani),
 • v naši standardni različici: dve protivlomni ključavnici na krilo,
 • mikroventilacija v naših standardnih različicah (okna s krilnimi oblogami),
 • sistem 2-tesnil,
 • bela in smetanasta jedra,
 • možnost uporabe tehnologije HFL,
 • skrita oprema, ki jo je mogoče uporabiti,
 • centralni ročaj, ki ga je mogoče namestiti,
 • možnost uporabe zastekljenih enot do širine 42 mm,
 • standardni zasteklitveni paket 4 / 16Ar / 4th [Ug = 1,1] *.

 

* standard dneva 16.04.2019. Zahteva tehnološko potrditev.

Blockprofil NL
(AP 01  Posebni hrast )
Blockprofil NL
(AP 02  Naravni hrast )
Blockprofil NL
(AP 05  Mahagoni )
Blockprofil NL
(AP 06  Temni hrast )
Blockprofil NL
(AP 11  Daglezja )
Blockprofil NL
(AP 15 Oregon III)
Blockprofil NL
(AP 19  Turner Hradov slad )
Blockprofil NL
(AP 20  Sheffield Hrast Alpine )
Blockprofil NL
(AP 21  Sheffield Hrastov beton )
Blockprofil NL
(AP 23  zlati hrast )
Blockprofil NL
(AP 27  matica )
Blockprofil NL
(AP 28 Walnuss tera)
Blockprofil NL
(AP 29 Walnuss amaretto)
Blockprofil NL
(AP 30  Temno zelena )
Blockprofil NL
(AP 32  Temno rdeča )
Blockprofil NL
(AP 33  Palisander )
Blockprofil NL
(AP 34  siva )
Blockprofil NL
(AP 40  antracitno )
Blockprofil NL
(AP 41  Jekleno modra )
Blockprofil NL
(AP 43  Zelena )
Blockprofil NL
(AP 44  Strukturno bela )
Blockprofil NL
(AP 47  Diamantno modra )
Blockprofil NL
(AP 50  kremasta )
Blockprofil NL
(AP 52  Breza )
Blockprofil NL
(AP 60  Antracitno siva peščena struktura )
Blockprofil NL
(AP 61  Struktura sivega peska )
Blockprofil NL
(AP 62  Struktura sivega bazaltnega peska )
Blockprofil NL
(AP 63  Brušeni aluminij )
Blockprofil NL
(AP 65 Siv kremen brušen )
Blockprofil NL
(AP 70  Sivi beton )
Blockprofil NL
(AP 71  Sivi ahat )
Blockprofil NL
(AP 72  Maron braun )
Blockprofil NL
(AP 75  Sheffield Light Hrast )
Blockprofil NL
(AP 79 Alux DB 703)
Blockprofil NL
(AP 88  Quartz )
Blockprofil NL
(AP 94  Sheffield Gray Oak )
Blockprofil NL
(AP 95 Winchester)
Blockprofil NL
(AP 102  bazaltna siva )
Blockprofil NL
(AP 103  Pepelna blondinka )
Blockprofil NL
(AP 104  čokoladno rjava )
Blockprofil NL
(AP 105 Trompet)
Blockprofil NL
(AP 106 Jet črna podloga)
Blockprofil NL
(AP 115 sivi beton)
Blockprofil NL
(AP 116 BrillandWeiss)

Okna, izdelana v sistemu Blockprofil NL (okvir NL + krilo na profilu Ideal 4000 razreda “A”), ponujajo neomejene možnosti oblikovanja videza fasade stavbe in njene notranjosti. Naša okna Blockprofil NL so izdelana v več navadnih in lesenih barvah . Nanesemo lahko tudi enostranske, dvostranske ali dvobarvne luske. Možnost dvobarvne barve omogoča uporabo ene barve na notranji in druge na zunanji strani. Ta možnost omogoča ohranjanje harmonije videza fasade in prilagoditev videza oken notranji opremi.

 

Kupcem ponujamo odlično imitacijo lesenega stavbnega pohištva z inovativno proizvodno linijo za varjenje v sistemu HFL .

 

Sistem HFL je inovativen način spajanja okvirjev s PVC krili, značilen za lesena okna. V tradicionalnih PVC oknih je varilna linija postavljena pod kotom 45 stopinj, medtem ko so v sistemu HFL profili povezani pod kotom 90 stopinj. Tako okno dobi izjemno edinstven videz, ki se z uporabo lesenih furnirjev ne bo razlikoval od videza lesenih oken.

 

Druga prednost uporabe te rešitve je zagotovo cena. Okna, izdelana v sistemu HFL, so bistveno cenejša od običajnih lesenih oken.

 

Okna, izdelana na osnovi sistema Blockprofil NL, so lahko opremljena s strojno opremo Multi-Power – tako imenovano skrito armaturo . Armatura je skrita v rabastu in popolnoma zaprta, ko je krilo zaprto. Poleg tega se lahko skrijejo tudi sledi premičnega valja, pogonske gredi, tečaji in drugi operativni elementi. Na ta način okno dobi eleganten videz in njegova struktura postane izredno uravnotežena.

 

Druga zanimiva rešitev, ki jo je mogoče uporabiti v oknih na osnovi sistema Blockprofil NL, je osrednji ročaj , ki omogoča namestitev ročaja v os simetrije okna.

Okna, proizvedena v sistemu Blockprofil NL, bodo nameščena tako v stavbah, ki se gradijo, kot v stavbah, ki se obnavljajo. Njihovi široki okvirji so opremljeni z zunanjimi zatiči in omogočajo enostaven in estetski način vgradnje oken v stavbe iz čelne opeke (klinkerja) brez dodatnega zidarskega zaključka . Velike jeklene ojačitve v okvirju omogočajo gradnjo velikih struktur z ohranjanjem ustreznih statičnih parametrov.

 

Z uporabo sistema Blockprofil NL ne izdelujemo samo oken, temveč tudi vrata (ki se odpirajo navznoter in navznoter).

 

Varnost za uporabnike naših oken zagotavljata dve protivlomni ključavnici na krilo, protivlomni zatiči z nastavitvijo kompresije in mehanizem, ki preprečuje, da bi se ročaj zataknil , integriran z dvigalom krila. Ti elementi so v naših standardnih različicah nameščeni v vsako bočno obesno okno. Poleg tega so okna, ki temeljijo na sistemu Blockprofil NL, lahko opremljena z odpiralno zavoro, krmiljeno z ročajem ali stopenjskim nagibom. Slednja rešitev namesto enega položaja ponuja nekaj možnih postavitev nagnjenega krila. Za aktiviranje mehanizma je treba ročaj obrniti navzgor, nato pa povleciti krilo stran od okvirja na zahtevani razdalji in ga blokirati z obračanjem ročaja za 45 stopinj navzdol. Armature spremenijo svoj položaj in omogočajo nagibanje okna. Za večje udobje uporabnika so okna, ki temeljijo na sistemu Blockprofil NL, v naših standardnih različicah (stransko obesna okna) opremljena z mikroventilacijo v kotu.

Zaradi strukturnih razlogov tradicionalnih prezračevalnih odprtin ni mogoče uporabiti v oknih, ki temeljijo na sistemu Blockprofil NL. Tu so zelo priporočljivi zastekljeni zračniki . Zato priporočamo naslednje modele prezračevalnih odprtin: Renson THM 90 (za zastekljeno enoto: 24 mm) in Renson AR 75 (za zastekljeno enoto: 36 mm).

 

Zastekljeni zračniki delujejo na enak način kot tradicionalni zračniki, vendar njihova namestitev v okno ne zahteva motenj v okenskem okvirju. Nameščeni so med okenskim krilom in steklom z zmanjšanjem njegove višine. Dolžina odzračevalnika je enaka širini zasteklitve in elementi, ki omogočajo uravnavanje pretoka zraka, so nameščeni na koncih.

 

Poleg tega so okna Blockprofil NL zaradi dejstva, da njihova krila temeljijo na sistemu Ideal 4000, lahko opremljena z vsemi dodatki iz naše ponudbe. Standardno dvojno zastekljeno enoto lahko zamenjate s trojno zastekljeno enoto . Še več, naša okna so lahko opremljena tudi z muntini , toplimi distančniki , zasloni za žuželke in drugimi dodatki.

 

Varnost uporabe naših oken je ena naših prioritet, zato priporočamo, da izberete ročaje Hoppe Secustik s ključem ali nagib v angleškem slogu z ročajem TBT . Te rešitve so še posebej priljubljene med starši. Ključavnica v ročaju s ključem je učinkovita zaščita pred odpiranjem otrok. Upoštevati pa je treba, da bo ročaj popolnoma preprečil njegovo odpiranje, ko bo možnost nagiba v angleškem slogu preprečila odpiranje okna, vendar bo pustila možnost nagibanja.

Tags: No tags

Comments are closed.