MB-77 HS

 

 

 

Ekskluzivna dvižna in drsna vrata, ki jih odlikujejo velike dimenzije in toplotne izolacijske lastnosti. Ta inovativna rešitev vam omogoča spajanje listov pri 90 stopinjah, ne da bi v kotu namestili stalno stebriček. Uživajte v širokem prehodu brez ovir.

    število skladb

     Prenova
 

MB-77 HS Specifikacija

  • globina okvirja – 174 mm (2 vodili), 271 mm (3 vodili),
  • globina lista: 77 mm,
  • zasteklitev s steklenimi embalažami do širine 58,5 mm,
  • standardni zasteklitveni paket 4 / 16Ar / 4th [Ug = 1,1],
  • maks. teža listov: 400 kg
  • s termičnim odmorom,
  • na voljo veliki listi: do 3,2 m visok in 3,3 m širok,
  • lahko se ustvarijo strukture do 6 listov,
  • okvirji na voljo v dveh različicah – z dvema in tremi vodilnimi tirnicami,
  • lahko se namesti nizek prag,
  • pravokotni trakovi za zasteklitev,
  • posebna oblika tesnil in lesenih tesnil,
  • profili se lahko uporabljajo z ročno in samodejno zaskočeno strojno opremo,
  • Uporabite lahko pogon “HS-Master”.

   

  * Standard dneva 16.04.2019. Zahteva tehnološko potrditev.

Barve lahko poudarijo obliko aluminijastega pohištva in mu dajo individualen značaj in pristen videz.

Vsi aluminijasti sistemi, ki jih ponuja naše podjetje, so na voljo v dveh barvnih paletah – RAL in DECORAL. Dobavljamo tudi eloksirana okna in vrata. Tako velika izbira vam omogoča, da izberete popolna okna, ki ustrezajo notranjosti in fasadi.

 

RAL

Osnovna barvna paleta. Profili so v eni od 213 gladkih barv ali v pesku ali kovinski teksturi.

 

DECORAL

Lesnozrnata zaključna paleta. Aluminijasto pohištvo, ki ga ponuja naše podjetje, je v naslednjih barvah: rustikalni hrast, barjanski hrast, ebony, temno sladka češnja, kostanj, bukev, sladka češnja, zlati hrast, winchester, jelka, mahagonij, sapele, oreh, orehova žila, bor, češnja , wenge.

 

ANOLIZIRANI ALUMINIJ

Anodizirani aluminij zagotavlja odlične lastnosti (trdoto in odpornost proti koroziji) ter omogoča izbiro med najrazličnejšimi barvami. Na voljo so naslednje barve eloksiranih elementov: razstreljeno srebro, razstreljeno zlato, razstreljeni inox, razstreljeni šampanjec, razstreljena oljka, razkuhana rjava, razkuhana črna, brušena eloksirana inoks, brušena močna eloksirana inoks. 

Zastekljena dvižna in drsna vrata vizualno povečajo notranjost in jo napolnijo z naravno svetlobo. Zaradi ustrezne strukture profila vrata MB-77 HS zagotavljajo odlično toplotno izolacijo in udobje uporabe.

 

Izberemo lahko eno od več ureditev vrat. Okvirji so na voljo v dveh različicah – z dvema ali tremi vodilnimi tirnicami. Vzdržljivi in ​​tanki profili vam omogočajo, da ustvarite vrata z nizkim pragom: teža krila do 400 kg, višina do 3,2 m in širina do 3,3 m.

 

Za sistem je značilna zaprta oblika zasteklitvenih trakov. Naprave proti jemmyju izboljšajo splošne protivlomne lastnosti vrat. Lahko so na voljo trajne plošče s ploščami, nameščenimi neposredno v okvir.

 

MB-77 HS ima nekaj dodatnih rešitev, ki vam omogočajo, da ustvarite zelo zapletene strukture. Poleg trajne zasteklitve v okvirju lahko zamenjate vogalni pritrdilni element ali uporabite okvir s tremi vodilnimi tirnicami.

 

Drsna vrata MB-77HS se premikajo po eni od sedmih shem.

Estetski videz dvižnih in drsnih vrat MB-77 HS je zagotovljen s široko paleto razpoložljivih barv (paleta RAL in ANODA) in trakovi za zasteklitev, ki so na voljo v treh različicah: Standard, Prestige in Style. Če iščete unikatne rešitve, priporočamo dvobarvno lakiranje, dve različni barvi na notranji in zunanji strani profila. Omogoča vam, da vrata ujemate s katerim koli okoliškim dizajnom.

 

Pri razmišljanju o estetiki ne smemo pozabiti na odpiralni kotni pritrdilni element. To je ena od možnosti, ki jo ponuja MB-77 HS. Ta rešitev vam omogoča, da uživate v širokem prehodu brez ovir. Nizki prag je mogoče namestiti, da starejšim ali invalidom olajša uporabo vrat.

Priporočamo namestitev mehanizmov, ki olajšajo delovanje vrat – pogon HS Master in omejevalnik hitrosti.

 

Pogon HS Master zagotavlja udobje uporabe. Ta pogonska enota je zaprta v obstoječi strojni opremi, kar zagotavlja preprosto in enostavno odpiranje in zapiranje drsnih vrat. Izberete lahko način nadzora – stikalo, daljinski upravljalnik, obojestranski ročaj, potisni in pojdi. Namenjeno stanovanjem, zasebnim hišam, bolnišnicam, hotelom in javnim ustanovam. Izpolnjuje zahteve DIN 18025. Uporablja se v “Gradnji brez ovir”. Testirano in odobreno s strani DEKRA.

 

Omejevalnik hitrosti ne dovoljuje, da bi se težki listi premikali z veliko hitrostjo, poškodovali uporabnike ali poškodovali bližnje predmete in samo stavbo. Dobro je zlasti, če vrata uporabljajo otroci ali starejše osebe. Ko se odpre velik ali težki dvižni in drsni element, se list začne hitreje premikati. Pospeši se in njegova kinetična energija se poveča, kar je težko znova zmanjšati. Namestitev omejevalnika hitrosti je v takšnih situacijah najboljša izbira, ki uporabnikom zagotavlja udobje uporabe in varnost.

Tags: No tags

Comments are closed.