Rolo garažna vrata

 

 

 

Rolo garažna vrata so trpežna in ekonomična rešitev, s katero boste prihranili prostor na svojem dovozu in v garaži. Za naše sisteme rolo garažnih vrat uporabljamo samo najboljše komponente – vi določite njihove dimenzije in za vas bomo izdelali popolna rolo vrata. Njihova struktura omogoča hitro in neinvazivno namestitev. Poleg tega lahko izbirate med široko paleto sodobnih dodatkov, vključno z avtomatskimi možnostmi v garaži.

Izberite

01 srebro
01 srebro
02 bela
02 bela
03 siva
03 siva
05 bež
05 bež
06 temen les
06 temen les
08 temno rjava
08 temno rjava
09 rjava
09 rjava
12 rdeča
12 rdeča
13 zelena
13 zelena
15 bele smetane
15 bele smetane
17 jelka zelena
17 jelka zelena
20 črna
20 črna
23 antracit siva
23 antracit siva
30 zlatih hrastov
30 zlatih hrastov

Rolo garažna vrata Specifikacija

Zgradba rolo garažnih vrat ustreza zahtevam naših kupcev. Ponujamo vrata z največjo velikostjo do 15 m 2 njihovih zaves. Valjčna škatla je izdelana iz aluminija in je na voljo v treh različnih velikostih. Po želji je mogoče v zaveso vgraditi prezračevalne luknje in zasteklitvene plošče ter dodati mehanizem za dviganje vrat v dveh naslednjih možnostih: ročni (ročica ročice, trak ali vrvi) ali samodejni (Somfy motorji). Samodejno možnost lahko prilagodite sistemu pametnega doma . Glejte poglavje “Namenska dodatna oprema”, če želite odkriti vse možnosti za nadgradnjo vaših garažnih vrat.

 

Tehnične podrobnosti zavese:

  • Širina letvic: 77 mm
  • Debelina letvic: 18,5 mm
  • Največja velikost zavese   – 15 m 2
  • 13 letvic na 1m višine
  • Teža zavese: 4,8 kg / 1m 2       

 

3 razpoložljive dimenzije škatle:

  • višina: 250mm, širina: 250mm
  • višina: 300 mm, širina: 350 mm
  • višina: 350 mm, širina: 350 mm

Roller garažne zavese so izdelane iz trpežnih aluminijastih letvic, ki so na voljo v široki paleti barv.

 

Izbirate lahko med naslednjimi barvami zaves: srebrna, bela, siva, bež, temen les, temno rjava, rjava, rdeča, zelena, modra, krem ​​bela, jelka zelena, črna, antracit siva, zlati hrast, mahagoni in oreh.

Priporočamo, da za letve izberete prezračevalne luknje. Takšne letvice so nameščene v spodnjem delu zavese. Je popolna rešitev, ki omogoča prezračevanje prostorov brez odpiranja vrat. Naše letve z odprtinami za prezračevanje so na voljo v naslednjih barvah: bela, siva, bež, temno rjava in rjava.

 

Kupcem, ki bi radi v svojo notranjost garaže spustili več svetlobe, toplo priporočamo letve z zasteklitvenimi ploščami. Te letvice so na voljo v naslednjih barvah: bela, siva, bež, temno rjava in rjava, lahko pa so tudi prašno lakirane. Zasteklitvene plošče niso le izjemno funkcionalne, temveč postanejo tudi unikatni okraski, ki vratom dodajo bolj individualen pridih.

 

Poleg inovativnih komponent, ki se uporabljajo v naših vratih, svojim uporabnikom zagotavljajo varnost in udobje. Odpiralni mehanizem je opremljen z motorjem (z možnostjo zasilnega odpiranja z uporabo ročice ročice), vztrajnostno zavoro, krmilno omarico, optičnim trakom ali ključem, ki varuje za možnost zasilnega odpiranja.

 

Poleg tega so aluminijaste vodilne tirnice, v katerih se zavesa premika, opremljene s tesnili za krtačo, ki izboljšajo toplotno izolacijo.

Ponujamo široko paleto dodatnih dodatkov, ki bodo izboljšali funkcionalnost in uporabnikom   omogočili veliko lažje krmiljenje rolo garažnih vrat. Priporočamo dve vrsti motorjev – neposredni (stikala z gumbi) ali radijski (daljinski upravljalniki). V naši ponudbi najdete tudi krmilno omarico z možnostjo povezave z varnostnimi elementi , kot so fotocelice, optična zaščita robov in zagotavlja zaščito pred dvigom.

Tags: No tags