Varnostni paket

 

 

 

Želimo vam zagotoviti najvišjo raven zaščite. Predvsem na področju varne uporabe. Garažna vrata Infiniti so idealna rešitev, ki zagotavlja varno uporabo že vrsto let.

Varnostni paket Specifikacija

Naša sekcijska garažna vrata so poleg uporabe standardne zaščite pred lomljenjem vzmeti in varnih Finger Safe plošč – opremljenih z mehanizmom za zaščito pred stiskanjem prstov – dodatno opremljena tudi z zaščito pred lomljenjem dvižnih vrvi.

 

Pokrov vzmeti pred vstavitvijo pod navpičnim kotom. Ta prevleka ni samo vizualni element, temveč tudi učinkovito ščiti pred morebitnimi poškodbami rok z elementi mehanizma za dvig vrat.

V naši ponudbi najdete dodatke, v katerih je vredno opremiti garažna vrata, kot so fotocelice, alarmna sirena, ključavnica, vijaki, notranje odklepanje, zasilno odklepanje, opozorilna lučka ali zasilna baterija.

 

Alarmna sirena je opozorilo v primeru vloma z zvočno močjo 105 dB. Vsakič, ko poskusite dvigniti ali zlomiti krilo garažnih vrat, se sproži alarm, ki člane gospodinjstva opozori na grožnjo.

 

Pri izbiri garažnih vrat je vredno biti pozoren tudi na pogone z zaznavanjem ovir. Opremljeni so s posebnim sistemom za odkrivanje ovir. Pri zaznavanju in oviri se vrata ustavijo in samodejno umaknejo. Ta tehnologija preprečuje drobljenje avtomobila, naključne osebe ali živali.

Tags: No tags

Comments are closed.