Dekorativna okenska stekla

Dekorativno steklo je odlična izbira za okna, vrata in predelne stene. Glede na izbrani tip ali zasnovo lahko ne samo poveča zasebnost, temveč tudi popestri notranjost, tako da bo optično prostornejša, kar je njihova naslednja prednost.

Poleg standardnega stekla z mat prevleko ponujamo tudi zasteklitev v široki paleti barv ter okrasno steklo, ki je na voljo v številnih izvedbah.

 

Mat steklo je na voljo v treh različicah. Učinek matiranega stekla je možen z uporabo matirane PVB folije (v steklih VSG), zahvaljujoč tehnologiji premazovanja ene od površin s kislino (Satinovo) in s peskanjem. Vsaka od razpoložljivih različic ima drugačen odtenek in uporabo.

Z uporabo tehnologije peskanja na prosojnem ali barvnem steklu je mogoče izdelati tudi vzorec, ki ga je ustvaril kupec, ali izbrati eno izmed pripravljenih panelov EkoVitre.

 

Barvno steklo VSG – arhitektom in oblikovalcem zagotavlja popolno svobodo ustvarjanja. Ponujamo pregledne, polprozorne ali nevidne predloge z različno intenzivnostjo. Poleg priznane barvne tehnologije imajo vse plasti tradicionalne prednosti lepljenega stekla. Vse barvne vmesne plasti so izdelane iz toplote in svetlobno odpornih pigmentov, ki zagotavljajo odpornost proti bledenju.

 

ESG barvno steklo – je neprosojno steklo, katerega barvo dobimo z nanosom plasti emajla na eno stran steklene plošče.

Emajl / seralit z oznako iz kaljenega stekla je na voljo v številnih barvah RAL. Možno je variti steklo, laminat, izrezati luknje in oblike. Možno je tudi izdelati vzorce s sitotiskom, prekritim z mineralnim emajlom.

Na voljo je že pripravljena standardna paleta modelov, realiziramo pa tudi posebna naročila, tako da lahko izdelate tudi posamezne modele, prilagojene določenemu projektu.

Emajlirano steklo ne ustvari popolne prevleke. To pomeni, da so ob pravilni svetlobi in pomanjkanju popolne predelne stene neposredno za tem steklom vidne proge in prosojne lise.

 

Okrasno steklo – prosojno brezbarvno ali barvno steklo. Ponuja široko paleto možnosti oblikovanja in vam omogoča, da popolnoma prilagodite svoj prostor. Glede na zasnovo je preglednost stekla manjša ali večja, kar zagotavlja boljši nadzor nad zasebnostjo, hkrati pa popestri prostor. Ta lastnost je določena s faktorjem nadzora prosojnosti.

 

Dekorativna okenska stekla Specifikacija

  • peskano steklo je na voljo od 6 mm debeline,
  • ESG barvno steklo je na voljo v široki paleti RAL palete,
  • Barvno steklo VSG lahko uporabljate zunaj ali znotraj, odvisno od barve,
  • okrasno steklo na voljo v 4 mm debeli rjavi in ​​mat beli barvi (izjema je steklo Niagara s debelino 5 mm).

TD FP 41

 

 

TD Q68

 

 

TD VP 168

 

 

TD FL 78

 

 

TD P 93

 

 

TD L145

 

 

TD P 60

 

 

TD P 40

 

 

TD Q 161

 

 

TD Q 73

 

 

TD L 81

 

 
TD FL 76
Szyba ornamentowa
(Crepi)
Szyba ornamentowa
(Delta bela)
Szyba ornamentowa
(Delta mat)
Szyba ornamentowa
(Katedrala min bela)
Szyba ornamentowa
(Kura bela)
Szyba ornamentowa
(Master-Carre)
Szyba ornamentowa
(Silvit bela)
Szyba ornamentowa
(Činčila bela)
Tags: No tags

Comments are closed.