BluEvolution 82

 

 

 

Če iščete kompromis med visoko kakovostjo, toplotno učinkovitostjo in ceno, si oglejte okna, ki temeljijo na sistemu BluEvolution 82, zadnji generaciji izoliranih oken. Priporočljivo za energetsko učinkovito gradnjo.

Uw za Ug = 0,7 (topli rob)

tesnilni sistem

struktura komore
 

8BluEvolution 82 Specifikacija

 • Profili razreda B,
 • 6-komorna struktura,
 • globina vgradnje: 82 mm,
 • izdelan iz jedra bele, rjave, karamele in antracita,
 • standardna naprava, ki preprečuje nepravilen položaj ročaja (T&T okna),
 • mikroventilacija v standardu (T&T okna),
 • standardna strojna oprema je opremljena s 6 protivlomnimi vijaki na krilo,
 • opremljen s 3 tesnili,
 • strojna oprema deluje v tako imenovani suhi komori, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo,
 • zasteklitev s steklenimi paketi širine do 53 mm,
 • standardni zasteklitveni paket 4th / 18Ar / 4 / 18Ar / 4th [Ug = 0,5] *,
 • na voljo s klasično linijo,
 • lahko se uporabljajo aluminijasti pokrovi,
 • priporočljivo za energetsko učinkovito gradnjo.

 

* standard dneva 16.04.2019. Zahteva tehnološko potrditev.

BluEvolution 82
(SAL-02 siva)
BluEvolution 82
(SAL-03 Temno zelena)
BluEvolution 82
(SAL-11 jekleno modra)
BluEvolution 82
(SAL-18 Jet črna preproga )
BluEvolution 82
(SAL-19 bordo rdeča)
BluEvolution 82
(Matica SAL-21)
BluEvolution 82
(Močvirni hrast SAL-25)
BluEvolution 82
(SAL-26 Mahagonij)
BluEvolution 82
(SAL-27 Douglas)
BluEvolution 82
(SAL-33 Nebraska / Winchester)
BluEvolution 82
(SAL-37 Alux DB 703)
BluEvolution 82
(SAL-39 Strukturna bela)
BluEvolution 82
(SAL-41 sivi hrast Sheffield)
BluEvolution 82
(SAL-43 Sheffield Light Hrast)
BluEvolution 82
(SAL-50 gorski bor)
BluEvolution 82
(SAL-51 zlati hrast)
BluEvolution 82
(SAL-52 Oregon 4)
BluEvolution 82
(SAL-59 kremasta)
BluEvolution 82
(SAL-60 Vermont)
BluEvolution 82
(SAL-61 Meranti)
BluEvolution 82
(SAL-62 Tiama)
BluEvolution 82
(SAL-67 antracit brušen)
BluEvolution 82
(SAL-69 brušeni aluminij)
BluEvolution 82
(SAL-70 antracit)
BluEvolution 82
(SAL-71 Temno rjava)
BluEvolution 82
(SAL-72 ahat siva)
BluEvolution 82
(SAL-73 svetlo siva)
BluEvolution 82
(SAL-74 bazaltna siva)
BluEvolution 82
(SAL-78 Quartz)
BluEvolution 82
(SAL-84 bazalt sivo brušen)
BluEvolution 82
(SAL-87 Signalno sivo brušen)
BluEvolution 82
(SAL-88 antracitno sivo brušeno)
BluEvolution 82
(SAL-90 Siv kremenov brušen)
BluEvolution 82
(SAL-91 hrast Woodec)
BluEvolution 82
(SAL-92 Woodec Alpine)
BluEvolution 82
(Beton SAL-93 Woodec)
BluEvolution 82
(SAL-115 sivi beton)
BluEvolution 82
(SAL-116 BrillandWeiss)

Sistemska okna BluEvolution 82 so opremljena s standardnimi 2-komornimi steklenimi paketi z zelo nizkim koeficientom prenosa toplote. Profili so izdelani iz visokokakovostnega PVC-ja, ki zagotavlja popolno toplotno izolacijo, zajamčeno s 6-komorno strukturo profila in trojnim tesnilnim sistemom . Globina vgradnje 82 mm vam omogoča uporabo steklenih paketov do širine 53 mm. Dvokomorne steklene pakete lahko uspešno namestite. Z uporabo izolacijskega distančnika lahko dosežete koeficient prenosa toplote, podoben koeficientu pasivnih oken.

 

Izolacijski distančniki so izdelani iz zapletenega izolacijskega materiala, ki izboljšuje izolacijske lastnosti in zmanjšuje tveganje za začasno kondenzacijo vodne pare. Poleg tega zagotavljajo dolgotrajno zrakotesnost izoliranih steklenih plošč in maksimalno zmanjšanje toplotnih izgub.

 

Če želite še bolj izboljšati toplotno udobje v notranjosti, lahko  v svoja okna namestite steklene  plošče s selektivnim premazom , kar je zelo inovativna rešitev. Steklena plošča prepušča bistveno manj sončne energije, kar vam omogoča, da poleti vzdržujete prijetno temperaturo v notranjosti in znižate stroške klimatizacije.

Sistem združuje inovativne rešitve za energetsko učinkovitost s klasičnim in privlačnim dizajnom. Na voljo v široki izbiri barv, peskanih in z lesno strukturo. Okna so furnirana na eno, dve strani in v dvobarvni formuli. Podobno kot drugi sistemi Salamander je tudi BluEvolution 82 na voljo z belim, rjavim in karamelnim jedrom. Še več, jedro antracita je inovacija. To je nedvomno sredstvo, ki ni na voljo v nobenem drugem sistemu, ki ga ponujamo.

 

Omeniti velja, da so okna BluEvolution 82 izdelana z uporabo   tehnologije V-Super . Tako svojim strankam lahko ponudimo najkakovostnejše natančno dodelano stavbno pohištvo. Spoj profilov postane tako rekoč neviden. Končni učinek je osupljiv, še posebej na furnirana okna.

 

Prikrita strojna oprema je zelo praktična in lepa rešitev. V tem primeru so vsi elementi strojne opreme skriti v utoru okovja, nevidni, ko je okno zaprto. Skrivajo se lahko tudi premične nosilne letve, pogonske palice, tečaji in drugi funkcionalni elementi. To daje oknu eleganten videz in uravnoteži njegovo sestavo. Prikrita strojna oprema ima poleg svojih estetskih vrednot tudi nekaj praktičnih prednosti. Uporabniku omogoča, da krilo prilagodi v treh dimenzijah in nastavi širino odprtine krila.

Globina vgradnje sistemskih oken BluEvolution 82 in robustna jeklena ojačitev nam omogočajo izdelavo tudi zelo velikih konstrukcij ob ohranjanju najvišjih varnostnih standardov. Profili imajo dodatno ojačitev – rebra v profilnih komorah.

 

Vendar je varnost odvisna od številnih dejavnikov. Eden najpomembnejših je nedvomno ustrezen izbor strojne opreme. Za izdelavo BluEvolution 82 uporabljamo strojno opremo Multi-Matic , najboljšo rešitev podjetja Maco, priznanega avstrijskega proizvajalca.

 

Okna so standardno opremljena s štirimi protivlomnimi vijaki na krilo, protivlomnimi zatiči z nastavljivo objemko in napravo, ki preprečuje nepravilen položaj ročaja . Notranje spone je tudi zelo pomemben element sistema. Samodejno se prilagodi zračnosti utora. Poleg zagotavljanja varnosti zagotavlja zrakotesnost in enostavno upravljanje okenskih kril.

 

Varnostni razred oken se lahko poveča. Uporaba dodatnih protivlomnih vijakov , ročajev s ključavnico in varnostnih stekel nudi najboljšo zaščito pred vlomilci. Ponujamo tudi strojno opremo, ki ustreza zahtevam WK1 in WK2 .

 

Pri izbiri oken za enodružinska stanovanja jih je dobro zaščititi pred otroki. Naši izdelki so lahko opremljeni z varnostnim odmikom na ročaju, ki vam omogoča, da odprto krilo ustavite v katerem koli položaju. Lahko vas zanima tudi tako imenovani angleški nagib . Ta varnostna naprava preprečuje odpiranje oken in hkrati omogoča nagibanje.

Pri izbiri dodatkov za okna upoštevajte njihovo funkcionalnost. Kupcem zagotavljamo različne dodatke, ki izboljšujejo estetiko, udobje uporabe in varnost izdelka.

 

Priporočamo širok izbor zunanjih rolojev . Izdelani so iz časovno preizkušenih in znanih komponent, ki vam zagotavljajo zasebnost in zaščito pred vremenskimi razmerami. Ponujamo zgornje in podometne adaptacijske rolete , odvisno od tega, ali se hiša gradi ali postavlja novo stavbno pohištvo. Rolo žaluzije proizvajalca Beck + Heun , priznanega nemškega proizvajalca, so priporočljive za pasivne stavbe.

 

Če iščete učinkovito zaščito pred sončno svetlobo, so zunanje rolete tipa zaslon dobra izbira in eden najbolj elegantnih načinov zaščite prostorov pred prekomernim ogrevanjem. Material, ki se uporablja za njihovo proizvodnjo, absorbira in odseva velik del sončne svetlobe, kar uporabniku omogoča, da znotraj zgradbe ohranja udobno temperaturo. Roloji so na voljo z aluminijastim vodilom, žičnim vodilom ali aluminijastim vodilom s sistemom ZIP. Material je kombinacija steklenih vlaken in PVC-ja.

 

Pri izbiri dodatkov ne smete pozabiti na ventilatorje . Omogočajo vam pravilno kroženje zraka v notranjosti. Ponujamo široko paleto ventilatorjev, ki so občutljivi na vlago, okna in stekla.

Tags: No tags

Comments are closed.