BluEvolution 92

 

 

 

Zagotavlja vrhunsko energetsko učinkovitost. Rešitev združuje sodobne tehnologije, funkcionalnost in odličen dizajn, vse v vrhunskih oknih. Močno snežno beli in sijajni profili so značilna značilnost sistema.

Uw za Ug = 0,5 (topli rob)

tesnilni sistem

struktura komore
 

BluEvolution 92 Specifikacija

 • Profili razreda,
 • 6-komorna struktura,
 • globina vgradnje: 92 mm,
 • standardno jeklo, zaprto v okvir,
 • izdelano iz jedra bele, rjave in karamele,
 • standardna strojna oprema je opremljena s 6 protivlomnimi vijaki na krilo,
 • standardna naprava, ki preprečuje nepravilen položaj ročaja (T&T okna),
 • mikroventilacija v standardu (T&T okna),
 • zasteklitev s steklenimi embalažami do širine 61 mm,
 • standardni zasteklitveni paket 4th / 18Ar / 4 / 18Ar / 4th [Ug = 0,5] *,
 • opremljen s 3 tesnili,
 • strojna oprema deluje v tako imenovani suhi komori, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo,
 • značilni, močno beli in sijajni profili,
 • lahko zasteklimo s štirimi ploščami,
 • lahko se uporablja skrita strojna oprema,
 • na voljo s krilom z obrazom ali pol obrazom,
 • priporočljivo za pasivno gradnjo.
BluEvolution 92
(SAL-02 siva)
BluEvolution 92
(SAL-03 Temno zelena)
BluEvolution 92
(SAL-11 jekleno modra)
BluEvolution 92
(SAL-18 Jet črna preproga )
BluEvolution 92
(SAL-19 bordo rdeča)
BluEvolution 92
(Matica SAL-21)
BluEvolution 92
(Močvirni hrast SAL-25)
BluEvolution 92
(SAL-26 Mahagonij)
BluEvolution 92
(SAL-27 Douglas)
BluEvolution 92
(SAL-33 Nebraska / Winchester)
BluEvolution 92
(SAL-37 Alux DB 703)
BluEvolution 92
(SAL-39 Strukturna bela)
BluEvolution 92
(SAL-41 sivi hrast Sheffield)
BluEvolution 92
(SAL-43 Sheffield Light Hrast)
BluEvolution 92
(SAL-50 gorski bor)
BluEvolution 92
(SAL-51 zlati hrast)
BluEvolution 92
(SAL-52 Oregon 4)
BluEvolution 92
(SAL-59 kremasta)
BluEvolution 92
(SAL-60 Vermont)
BluEvolution 92
(SAL-61 Meranti)
BluEvolution 92
(SAL-62 Tiama)
BluEvolution 92
(SAL-67 antracit brušen)
BluEvolution 92
(SAL-69 brušeni aluminij)
BluEvolution 92
(SAL-70 antracit)
BluEvolution 92
(SAL-71 Temno rjava)
BluEvolution 92
(SAL-72 ahat siva)
BluEvolution 92
(SAL-73 svetlo siva)
BluEvolution 92
(SAL-74 bazaltna siva)
BluEvolution 92
(SAL-78 Quartz)
BluEvolution 92
(SAL-84 bazalt sivo brušen)
BluEvolution 92
(SAL-87 Signalno sivo brušen)
BluEvolution 92
(SAL-88 antracitno sivo brušeno)
BluEvolution 92
(SAL-90 Siv kremenov brušen)
BluEvolution 92
(SAL-91 hrast Woodec)
BluEvolution 92
(SAL-92 Woodec Alpine)
BluEvolution 92
(Beton SAL-93 Woodec)
BluEvolution 92
(SAL-115 sivi beton)
BluEvolution 92
(SAL-116 BrillandWeiss)

Standardna okna BluEvolution 92 zagotavljajo najboljšo možno toplotno izolacijo. Dvokomorna steklena embalaža , tri tesnila in globina vgradnje 92 mm omogočajo, da okna učinkovito ovirajo uhajanje toplote. Vsi ti elementi vplivajo na koeficient prenosa toplote – najpomembnejši dejavnik pri izbiri energetsko učinkovitega stavbnega pohištva. Naše rešitve vam omogočajo, da dosežete najnižji koeficient Uw na trgu, potreben pri pasivni gradnji .

 

Priporočamo uporabo izolacijskega distančnika s sistemskimi okni BluEvolution 92. Naši distančniki zagotavljajo najboljše izolacijske lastnosti. Izdelani so iz posebnega izolacijskega materiala, ojačanega s tankim filmom, da se prepreči prodiranje plinov in vodne pare. Struktura distančnikov izboljša izolacijske lastnosti in zagotavlja dolgotrajno zrakotesnost izoliranih steklenih plošč in maksimalno zmanjšanje toplotnih izgub.

 

Da bi zmanjšali koeficient prenosa toplote in namestili okna z najboljšimi toplotno izolacijskimi lastnostmi, priporočamo, da okna BluEvolution 92 opremite s trikomornim steklenim paketom. Ponujamo steklene embalaže s koeficientom Ug 0,3. Naša paleta izdelkov vključuje tudi stekla s selektivnim premazom  . Gre za zelo inovativno rešitev. Steklena plošča prepušča bistveno manj sončne energije, kar vam omogoča, da poleti vzdržujete prijetno temperaturo v notranjosti in znižate stroške klimatizacije. Pozimi predstavlja oviro, ki preprečuje uhajanje toplote.

Okna temeljijo na profilih priznanega nemškega proizvajalca, ki postavljajo nove standarde na področju dolge življenjske dobe in vzdrževanja površine. Prihajajo v izjemno snežno beli barvi. Sijajni profili iz vrhunskega PVC-ja so enostavni za čiščenje in odporni na vremenske razmere.

 

Profili BluEvolution 92 predstavljajo razred A , ki je najvišji kakovostni razred, ki zagotavlja stabilnost konstrukcije in preprečuje, da bi se izkrivljali tudi veliki okvirji in krila.

 

Če želite stavbnemu pohištvu dati individualno zaključek, razmislite o uporabi dekorativnega furnirja. Trenutno ponujamo stavbno pohištvo v več ducatih barv, tako v gladkem kot v lesenem zaključku. Okna so furnirana na eno, dve strani in v dvobarvni formuli. V tretjem primeru so okna drugačne barve znotraj in zunaj hiše.

 

Priporočamo, da okna BluEvolution 92 opremite s strojno opremo Multi-Power , tako imenovano skrito strojno opremo . To je zelo estetska in praktična rešitev. Tečaji so skriti v zračnosti utora in postanejo nevidni, ko je okno zaprto. Uporabniku omogočajo, da krilo prilagodi v treh dimenzijah in nastavi širino odprtine krila. Windows s strojno opremo Multi-Power je tudi lažje očistiti, saj ni nobenega varovala s tečaji, ki bi hitro nabiral prah.

 

Udobje uporabe in estetika sta izboljšana z uporabo premične stebre . Steber je trajno združen z enim krilom, zato lahko v celoti uživate v sončni svetlobi, ko je okno odprto.

Varnostni razred je odvisen od številnih dejavnikov. Izbira strojne opreme je bistvenega pomena. Uporabljamo časovno preizkušene rešitve, ki izboljšujejo stopnjo zaščite pred vlomilci. Standardna okna BluEvolution 92 imajo bogato strojno opremo, ki temelji na komponentah Multi-Matic , najboljša rešitev podjetja Maco, priznanega avstrijskega proizvajalca.

 

Okna so standardno opremljena s štirimi protivlomnimi vijaki na krilo, protivlomnimi zatiči z nastavljivo objemko in napravo, ki preprečuje nepravilen položaj ročaja . Notranje spone je tudi zelo pomemben element sistema – samodejno prilagodi potrditvi utora. Poleg zagotavljanja varnosti zagotavlja zrakotesnost in enostavno upravljanje okenskih kril. Priporočamo tudi strojno opremo, ki ustreza zahtevam protivlomnega razreda WK1 in WK2 .

 

Trstični releji ali alarmne zanke v podoknu se priporočajo za zgradbe, kjer je nevarnost vloma večja. Reed releji so magnetni senzorji gibanja. V tem primeru bo že najmanjše premikanje strojne opreme sprožilo alarm. Alarmna zanka se bo aktivirala, ko je podokno zlomljeno ali poškodovano.

Proizvodni postopek je bistvenega pomena, uporaba ustrezne tehnologije pa nedvomno pomeni izboljšane operativne parametre. Zato nenehno vlagamo v strojne objekte in izboljšujemo svojo proizvodno tehnologijo. Kot prvo podjetje na svetu smo se odločili za uvedbo tehnologije V-Perfect v množično proizvodnjo.

 

Tako lahko strankam ponudimo najvišjo kakovost in natančno končne izdelke. Okna BluEvolution 92 so izdelana z uporabo inovativne in patentirane tehnologije V-Perfect . Vogalom zagotavlja estetski zaključek, zaradi česar so spoji profila praktično nevidni. Različni testi so pokazali, da povezovanje profilov s tehnologijo V-Perfect zagotavlja boljšo vzdržljivost.

 

Tistim, ki iščejo alternativne rešitve, priporočamo okna s premikajočo se objavo . Je element okenske konstrukcije, trajno pritrjen na krilo. Omogoča nam uživanje neomejene dnevne svetlobe v notranjosti, saj sredi odprtega okna ni nobenega stebra.

 

Če želite še bolj izboljšati estetiko, lahko namestite Multi-Power prikrito strojno opremo. Ostane skrit v vgradnem utoru in je neviden, ko je krilo zaprto. Takšno okno je videti osupljivo. Poleg estetske vrednosti obstajajo še drugi razlogi za uporabo prikrite strojne opreme. Je enako funkcionalen, zanesljiv, tog in varen kot tradicionalni tečaj. Seveda je okna s skritimi tečaji lažje očistiti.

 • Pri izbiri dodatkov za okna upoštevajte njihovo funkcionalnost. Kupcem zagotavljamo različne dodatke, ki izboljšujejo estetiko, udobje uporabe in varnost izdelka.

   

  Priporočamo širok izbor zunanjih rolojev . Izdelani so iz časovno preizkušenih in znanih komponent, ki vam zagotavljajo intimnost in zaščito pred vremenskimi razmerami. Rolo rolete predstavljajo oviro tudi proti vlomilcem. Ponujamo zgornje in podometne adaptacijske rolete , odvisno od tega, ali se hiša gradi ali postavlja novo stavbno pohištvo. Rolo žaluzije proizvajalca Beck + Heun , priznanega nemškega proizvajalca, so priporočljive za pasivne stavbe.

   

  Če iščete učinkovito zaščito pred sončno svetlobo, so zunanje rolete tipa zaslon dobra izbira in eden najbolj elegantnih načinov zaščite prostorov pred prekomernim ogrevanjem. Material, iz katerega so izdelani, absorbira in odseva velik del sončne svetlobe, kar uporabniku omogoča, da znotraj zgradbe ohranja udobno temperaturo. Roloji so na voljo z aluminijastim vodilom, žičnim vodilom ali aluminijastim vodilom s sistemom ZIP. Material je kombinacija steklenih vlaken in PVC-ja.

   

  Pri izbiri dodatkov ne smete pozabiti na ventilatorje . Omogočajo vam pravilno kroženje zraka v notranjosti. Ponujamo široko paleto ventilatorjev, ki so občutljivi na vlago, okna in stekla.

Tags: No tags