EkoSun 6

 

 

 

Odlična toplotna in zvočna izolacija. Ta okna zagotavljajo dolgoročno toplotno udobje in trajnost. Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Priporočljivo za energetsko učinkovito gradnjo.

Uw za Ug = 0,5 (topli rob)

tesnilni sistem

struktura komore
 

EkoSun 6 Specifikacija

 • Profili razreda B,
 • 6-komorna struktura,
 • globina vgradnje: 81 mm,
 • izdelano iz jedra bele, rjave in karamele,
 • opremljen z dvema tesniloma,
 • na voljo s Soft-line krilom,
 • zasteklitev s steklenimi embalažami do širine 55 mm,
 • standardni zasteklitveni paket 4 / 16Ar / 4th [Ug = 1,1] *,
 • standardna naprava, ki preprečuje nepravilen položaj ročaja (T&T okna),
 • mikroventilacija v standardu (T&T okna),
 • standardna strojna oprema je opremljena z dvema protivlomnima vijakoma na krilo,
 • na voljo s selitveno ali stalno delovno mesto,
 • priporočljivo za energetsko učinkovito gradnjo.

 

* standard dneva 16.04.2019. Zahteva tehnološko potrditev.

EkoSun 6
(AP 01  Posebni hrast )
EkoSun 6
(AP 02  Naravni hrast )
EkoSun 6
(AP 05  Mahagoni )
EkoSun 6
(AP 06  Temni hrast )
EkoSun 6
(AP 15 Oregon III)
EkoSun 6
(AP 23  zlati hrast )
EkoSun 6
(AP 27  matica )
EkoSun 6
(AP 28 Walnuss tera)
EkoSun 6
(AP 29 Walnuss amaretto)
EkoSun 6
(AP 30  Temno zelena )
EkoSun 6
(AP 32  Temno rdeča )
EkoSun 6
(AP 33  Palisander )
EkoSun 6
(AP 34  siva )
EkoSun 6
(AP 40  antracitno )
EkoSun 6
(AP 41  Jekleno modra )
EkoSun 6
(AP 43  Zelena )
EkoSun 6
(AP 44  Strukturno bela )
EkoSun 6
(AP 50  kremasta )
EkoSun 6
(AP 52  Breza )
EkoSun 6
(AP 63  Brušeni aluminij )
EkoSun 6
(AP 70  Sivi beton )
EkoSun 6
(AP 71  Sivi ahat )
EkoSun 6
(AP 72  Maron braun )
EkoSun 6
(AP 88  Quartz )
EkoSun 6
(AP 95 Winchester)

Ne samo, da so sistemska okna Eko Sun 6 videti odlično, temveč zagotavljajo tudi odlične tehnične parametre, ki zagotavljajo odlične toplotne lastnosti in omogočajo številne možnosti oblikovanja. Globina vgradnje 81 mm vam omogoča uporabo steklenih paketov do širine 54 mm.

 

Da bi zagotovili vrhunske lastnosti toplotne izolacije, priporočamo namestitev steklenih paketov s tremi stekli z izolacijskim distančnikom . Izolacijski distančniki so narejeni iz zapletenega izolacijskega materiala, ki izboljšuje izolacijske lastnosti in zmanjšuje tveganje za začasno kondenzacijo vodne pare, ki lahko v zimski sezoni zmrzne. To lahko povzroči nabiranje ledu okoli tesnil. Poleg tega izolacijski distančniki zagotavljajo dolgotrajno zrakotesnost izoliranih steklenih plošč in zmanjšujejo izgubo toplote z zmanjšanjem toplotnega mostu na spoju okvirne plošče.

 

Uporaba steklene plošče poveča tudi toplotno izolacijo okna. Ta stekla imajo selektivno prevleko, ki vam omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja in klimatizacije. Zaradi posebne prevleke steklo prepušča bistveno manj sončne energije, kar vam omogoča, da poleti vzdržujete prijetno temperaturo v notranjosti in znižate stroške klimatizacije. Pozimi predstavlja oviro, ki preprečuje uhajanje toplote.

 

Okna, ki temeljijo na sistemu Eko Sun 6, nudijo učinkovito zaščito pred hrupom zunaj stavbe. Zvočno odpornost je mogoče izboljšati z uporabo steklene embalaže, ki absorbira zvok.

 

Okna zagotavljajo tudi visok razred neprepustnosti za vodo . Tudi v ekstremnih vremenskih pogojih voda ne bo prodrla v strukturo.

Moderna zasnova sistemskih oken Eko Sun 6 jim daje pristen značaj. So izjemno univerzalni izdelki, ki vam omogočajo uporabo široke palete steklenih embalaž, od standardnih do absorpcijskih ali varnih zvokov. Globina vgradnje 81 mm vam omogoča uporabo steklenih paketov do širine 54 mm. Široki profili ponujajo različne možnosti zasteklitve in stabilno strukturo.

 

Možno je izbirati med stalno in premično delovno mesto. Gibljejo po je element strukture okna, trajno pritrjene na krila. Omogoča nam uživanje neomejene dnevne svetlobe v notranjosti, saj sredi odprtega okna ni nobenega stebra.

 

Dekorativni furnir vam omogoča, da okna prilagodite fasadi in notranjosti. Okna Eko Sun 6 so v eni izmed več deset barv gladke in lesene prevleke. Okna so furnirana na eno, dve strani in v dvobarvni formuli. Dvobarvni furnir vam omogoča nanos različnih barv na dve strani okna. To je zelo praktična rešitev.

Zelo pogosto je edini način za zagotovitev ustreznega prezračevanja v prostoru namestitev ventilatorjev. Tudi če so zaprti, takšni ventilatorji zagotavljajo neprekinjen pretok svežega zraka. Ponujamo vam široko paleto pritiska , vlažnosti občutljiva , in -podoknu nameščeni ventilatorji.

 

Če potrebujete učinkovito zaščito pred komarji, razmislite o namestitvi mreže proti komarjem . Ponujamo okvirne , drsne , vratne in valjane mreže proti komarjem, ki ustrezajo vsem vašim zahtevam.

 

Zunanje rolete zagotavljajo intimnost in zaščito pred vremenskimi razmerami in vlomilci. Glede na stopnjo gradnje lahko izbirate med zgornjimi podometnimi in prilagoditvenimi roloji

 

Standardna strojna oprema je lahko opremljena z dodatnimi elementi, ki izboljšajo njeno funkcionalnost. Zavora nagib nadzorovana z ročajem je vsekakor vreden vaše pozornosti. Po obračanju ročaja navzdol za 45 stopinj lahko odprto krilo trdno blokirate na izbrani širini. Mehanizem vam omogoča prezračevanje prostora brez nevarnosti, da bo nenaden sunek zaprl okno.

 

Vsa nagibna in vrtljiva okna so standardno opremljena z mikroventilacijo v kotu . Za boljše udobje priporočamo namestitev večstopenjske naprave za nagibanje, ki vam omogoča nastavitev kota nagiba. Tudi zavora v ročaju je precej zanimiva. Omogoča blokiranje odprtega krila v katerem koli položaju.

 

Da se okno ne bi odprlo na široko in hkrati omogočilo funkcijo nagiba, je treba uporabiti tako imenovano strojno opremo ” English tilt “.

Tags: No tags

Comments are closed.