Notranja zasteklitev

Drsna vrvica daje oknu eleganten in edinstven značaj, v nekaterih primerih pa je nepogrešljiv dekorativni element, ki se nanaša na stari arhitekturni slog.

Naša ponudba vključuje notranje steklene bolečine, nalepljene na steklo, in tako imenovani duplex. Vsak ponujeni tip je na voljo v več širinah in različnih barvah.

 

Notranja zasteklitvena stekla so nameščena med steklenimi ploščami. So alternativa lepljenim bolekcijam. Ne samo povečajo estetsko vrednost okna, temveč tudi olajšajo njegovo vzdrževanje. Steklene površine od zunaj ne deli nič.

 

Pravokotna bolečina znotraj se najpogosteje uporablja kot bolezen dunajskega tipa. Izdelana je iz surovin, združljivih z distančnikom, zaradi česar je popolna združljivost barv in materialov. Z uporabo tega tipa bolection palic, skupaj z zunanjim bolection, je mogoče ustvariti celoten dunajski tip bolection, tako imenovani – duplex

Notranja zasteklitev Specifikacija

  • okrasne bolečine so na voljo v širinah 8 mm, 18 mm, 26 mm, 45 mm,
  • okrasne bolečine so na voljo v naslednjih različicah: lakirane v zlato, srebro in poljubno barvo iz palete RAL; furniran v barvi izbranega stavbnega pohištva
  • Dunajski tip je na voljo v širini 20 mm, 30 mm,
  • Dunajski tip je na voljo v barvi, ki ustreza barvi distančnika.

 

Dunajski tip boleče

Dunajski tip boleče

 

Dekorativni bolek

Dekorativni bolek

 

Tags: No tags

Comments are closed.