EK.10.112

 

 

 

Prefinjena kombinacija različnih oblik v enem elementu. Ograje, ki ne samo dajejo občutek varnosti, temveč postanejo tudi domača dekoracija.

Sistem ograje: osebni prehod, drsna vrata, segment

Dimenzija kljunov:  80×80; 100×100 (osebni prehod + vrata)

Okvirni profili:  5 0x50

Profili za polnjenje:  6 0x30; 25×25

Plošča: 60×5

EK.10.112 Specifikacija

Izdelujemo ograje Safe Home, ki temeljijo na najkakovostnejših materialih in najnovejših tehnologijah. Vsak element je zaščiten s plastjo cinka, ki je odlična protikorozijska zaščita. Poleg tega je jekleni element prašno barvan v izbrani barvi. Vse našteto potrjuje 5-letna garancija, ki vam daje ne samo gotovost protikorozijske zaščite, temveč tudi kakovostne zvare.

Kazalnik varnosti katere koli ograje so nedvomno trdna vrata. Izbirate lahko med izhodnimi in drsnimi vrati. Prva rešitev je zagotovilo za trdno pritrditev, trpežno zaklepanje ob ohranjanju enostavnosti uporabe. Vrata se odpirajo postrani. Če želite prihraniti prostor na dovozu, priporočamo drsna vrata, ki se premikajo vzdolž tirnic vzdolž ograje.

Posamezni modeli so prilagojeni videzu uporabnikovih zahtev in terena. Znanje in izkušnje pri izdelavi ograj nam omogočajo, da izdelamo projekt, ki bo v celoti ustrezal vašim potrebam. Plošče, vrata in osebne pregrade lahko pritrdite na jeklene stebre ali zidarske stebre. Glede na potrebe je ograjo mogoče namestiti tudi na temelj.

Po opremi vrat z motorjem in priklopu na krmilne naprave lahko postane del “pametnega doma”. Kupec izbere izdelke, mi pa bomo dodelali vse elemente avtomatizacije, v katere bodo opremljeni. Motorji, oddajniki in krmilne enote so del linije izdelkov “Vse v enem”. All in One Control pomeni svobodo nadzora ne samo vrat, temveč tudi senčil, vrat, alarmov in celo osvetlitve. Če dosežemo izdelke iz linije izdelkov “Vse v enem”, kupcem zagotavljamo popolno tehnološko skladnost.

Naši izdelki so izdelani iz komponent zanesljivih dobaviteljev. Pozornost do vsake podrobnosti in najvišja kakovost izdelka – to so cilji, ki nas vodijo v našem vsakdanjem delu. Natančnost izdelave naših ograj je garancija za kakovost in nespremenjen videz že vrsto let.

Tags: No tags

Comments are closed.