Okenski ročaj Tentazione

 

 

 

Ročaji Tentazione resnično izstopajo v naši ponudbi sistemov drsnih vrat. Nameščeni so poravnano s površino kril. Rahlo štrleča obloga ročaja popolnoma poglobljena v profil krila popolnoma pokriva brušene robove. To je zelo estetska rešitev za vse, ki iščejo pametno in inovativno strojno opremo vrat.

Okenski ročaj Tentazione Specifikacija

 • Namenjen za drsna sistemov tipa vrat, vključno s Patio vrata in francoskih okenskih sistemov ki prikazujejo eno drsno krilo in en tilt-and-turn krila. V slednjih sistemih je ročaj Tentazione nameščen v nagibno- zasučno krilo.

   

  Mehanizem za odpiranje in zapiranje je podoben kateremu koli drugemu sistemu ročajev, razen ene majhne podrobnosti. Po pritisku na ročaj se dvigne s krilnega profila.

   

  Pri Tentazioneu gre predvsem za visoko funkcionalnost. Zasnova ročaja, ki je nameščen na poravnani površini, olajša nemoteno premikanje kril v okenskih sistemih Patio in French.

   

  Okenski ročaji Tentazione so zasnovani za sisteme drsnih vrat Multislide in Jetline ter francoska dvoriščna okna z enim drsnim krilom in enim nagibno-vrtljivim krilom. V slednjih sistemih je ročaj Tentazione nameščen v nagibno-zasučno krilo.

   

  Ročaji Tentazione je mogoče namestiti samo v okna Patio na podlagi sistemov Streamline 76 in Ideal 4000 .

 • Ročaji so na voljo v treh barvah:

  • Bela,
  • Brušeni krom,
  • Sijajno zlato.
Tags: No tags

Comments are closed.