Sekcijska vrata – Napenjalne vzmeti

 

 

 

Ker so naša sekcijska garažna vrata   izdelana iz najboljših komponent, je naša ponudba sekcijskih garažnih vrat najboljša rešitev na trgu. Garažna vrata Infinity Design zagotavljajo vsaki hiši ne samo trajnost in varnost, temveč tudi široko paleto dodatkov, zaradi katerih je sistem prilagodljiv vsaki hiši.

Izberite

nobenega
nobenega

Sekcijska vrata - Napenjalne vzmeti Specifikacija

Sekcijska vrata iz naše ponudbe so lahko opremljena z ročnim ali avtomatskim pogonom (motor Somfy) s pogonom 800N ali 1000N. Vrata je mogoče opremiti tudi z baterijo v sili. Nadzor se izvaja z daljinskim upravljalnikom, brezžično kodno tipkovnico ali z uporabo pogona s tehnologijo iO, garažna vrata pa lahko odprete s funkcijo geolokalizacije. Konstrukcije morajo biti opremljene z zaščito v primeru loma vzmeti. Na voljo imamo tudi široko paleto ročajev in ročajev za tirnice.

 

Vrata opremimo z dodatno zaščito, to so naprave, ki ščitijo pred učinki vzmetnega loma.

 

V naši ponudbi boste našli garažna vrata na voljo v številnih velikostih, ki bodo zadovoljile potrebe naših strank. Poleg tega ponujamo možnosti zaključka s površinskim stiskanjem po vaši izbiri in še več. V ponudbo smo vključili široko paleto dodatnih dodatkov, kot so avtomatski motorji, zasteklitvene plošče, servisna vrata in okraski (podrobnosti najdete v poglavju “Dodatki”).

 

Poleg tega lahko izberete avtomatski motor (Somfy motors) ali tradicionalni ročni. Poleg tega je mogoče garažna vrata integrirati s sistemom pametnega doma .

 

Tehnična specifikacija:

 • Največja širina: 4m
 • Najvišja višina: 3m
 • Največja teža: 120 kg
 • Najmanjše mere: odprtine – 90 mm in prekla – 115 mm
 • Certifikat CE na podlagi testov švedskega tehničnega raziskovalnega inštituta SP

 

Ponujamo plošče z:

 • gladka površina,
 • Woodgrain.

Standardne barve:

 • „Zlati hrast“ – gladka površina,
 • „Oreh” – gladka površina,
 • antracit RAL 7016 – gladka površina i Woodgrain,
 • bela RAL 9016 – gladka površina i Woodgrain,
 • antracit RAL 7016 – globoka podloga (peščenjak),
 • siva RAL 7039 – Globoka podloga (Sandgrain),
 • črna RAL 9005 – gladka površina.

 

Barve po meri:

 • paleta RAL
 • Furnirji (gladke površinske plošče – barvna tehnologija CC SkaiCool):  Paleta Aluplast i Salamnder

V našem sistemu garažnih vrat je teža plošč uravnotežena z napenjalnimi vzmetmi eRSX, nameščenimi vzdolž navpičnih vodil. Mehanizem s posebno strukturo je viden zaradi daljše življenjske dobe, ne da bi bilo treba vzmeti navijati. Sekcijska garažna vrata s tem mehanizmom so enostavna za namestitev in imajo široko področje uporabe.

 

Pri izdelavi garažnih vrat uporabljamo sestavne dele najvišje kakovosti, izdelane iz najbolj kakovostnega pocinkanega jekla. Vsaka garažna vrata Infinity Design Premium so opremljena s tehnologijo, ki preprečuje drobljenje prstov. Uporabljamo tudi tako imenovano tehnologijo “vzmet-v-pomladi”, ki bistveno izboljša življenjsko dobo mehanizma in poveča dvižno zmogljivost vzmeti na 120 kg.

Sekcijska garažna vrata Infinity & Design Premium so značilna zaradi zelo dobrih parametrov toplotne izolacije. Njihove plošče so izdelane iz dveh jeklenih furnirjev in jedra iz poliuretanske pene in ta rešitev popolnoma zagotavlja izolacijo na najvišji ravni. Poleg tega termična tesnila, nameščena v vodilih, učinkovito preprečujejo izgubo toplote.

 

Končno pa plošče niso le izjemno tople. Njihove plošče iz furnirja so prav tako neprepustne in zagotavljajo najboljšo zaščito pred korozijo.

Sekcijska garažna vrata v naši ponudbi so lahko opremljena z ročnim motorjem ali avtomatskim (Somfy motor) s pogonom 800N ali 1000N. Po želji lahko garažna vrata opremimo tudi z rezervno baterijo. Za krmiljenje jih lahko uporabite fotocelice, brezžično tipkovnico ali sistem za zasilno odvijanje. Poleg tega priporočamo, da v primeru lomljenja vzmeti konstrukcijo opremite z varnostno enoto. Ponujamo vam tudi široko paleto vrat in kljuk, ki se popolnoma prilegajo vaši hiši in izboljšajo njen dizajn.

 

Vsem strankam, ki želijo v svojo notranjost garaže vnesti več svetlobe in ustvariti bolj personaliziran slog, toplo priporočamo zasteklitvene plošče. Naše zasteklitvene plošče so lahko izdelane iz akrila, varnostnega, protivlomnega, balističnega stekla ali polikarbonata. Poleg tega lahko naše okvirje zasteklitvenih plošč izdelamo iz nerjavečega jekla, zaradi česar so izdelki še bolj estetsko privlačni. Končno lahko plošče garažnih vrat okrasimo s kromiranimi jeklenimi okraski, ki bodo zagotovo povečali njihovo estetsko vrednost.

 

Konstrukcija garažnih vrat omogoča tudi vgradnjo začasnih servisnih vrat, kar olajša njihovo gibanje in zmanjša uporabo mehanizma za odpiranje.

Tags: No tags

Comments are closed.