Torzijske vzmeti

 

 

 

Izvedeni so z uporabo komponent najvišjega razreda in opremljeni z zanesljivimi montažnimi in varnostnimi sistemi. Garažna vrata v naši ponudbi imajo obojestransko zaščito pred korozijo in na ta način ohranjajo svoje prvotne barve in oblike ter dokazujejo svojo funkcijo že vrsto let. Vzmetne tehnologije, ki se uporabljajo v sistemih, omogočajo, da se garažna vrata popolnoma prilegajo vsaki odprtini garažnih vrat.

Izberite

nobenega
nobenega

Torzijske vzmeti Specifikacija

Vrata so opremljena s trajnimi torzijskimi vzmetmi, ki se nahajajo v odpiralni prekladi ali na koncu vodoravnih vodil. Glavna prednost te vrste rešitve je gradnja vrat do 15 m 2 . Vratne plošče vodilnih proizvajalcev Hoesch (Thyssen) ali Epco, ki jih odlikuje visoka odpornost na zunanje pogoje in odlična toplotna izolacija. Patent je bil uporabljen na mestih, kjer so plošče spojene, da ščitijo prste pred zmečkaninami. Celoten oklep je prekrit s premazom ZM EcoProtect, ki ščiti pred korozijo.

 

Vrata so na voljo v številnih velikostih, prilagojenih potrebam kupca. Ponujamo vam zaključne različice z izbiro površinskega vtisa. Izberete lahko tudi veliko dodatne opreme, vključno s samodejnimi pogoni, zasteklitvijo, servisnimi vrati in okrasnimi dodatki (več o tem na zavihku dodatkov).

 

Tehnične specifikacije:

 • največja širina: 5,5 m,
 • največja višina: 3 m,
 • največja teža: 195 kg,
 • najmanjše mere: razkrije 75 mm, preklade 85/115 mm za vzmeti zadaj ali 200 mm za vzmeti spredaj

Certifikat CE na podlagi študije švedskega Inštituta za tehnične raziskave SP.

 

Ponujamo plošče o površini:

 • gladko,
 • Woodgrain z različnimi možnostmi vtisa.

Standardne barve:

 • bela 9016
 • antracit 7016
 • antracit 7016 – globoka mat podloga (peščeno zrno)
 • siva 7039 – globoka mat podloga (peščenjak)
 • črna 9005 – fine strukture

 

Barve po meri:

 • paleta RAL
 • Furnirji (gladke površinske plošče – barvna tehnologija CC SkaiCool):  Paleta Aluplast i Salamnder

Sistem sekcijskih garažnih vrat deluje z uporabo torzijskih vzmeti: eRSC200 (spredaj) ali ERSC70 (zadaj). Njihova posebnost ni le trdna in zanesljiva struktura, temveč tudi varnost za uporabnike – odseki garažnih vrat so zaščiteni pred stiskanjem prstov po celotni dolžini. Dodatna prednost je poenostavljen način vgradnje: manj delov in predhodno sestavljenih elementov.

 

Pri izdelavi garažnih vrat se uporabljajo visokokakovostni sestavni deli, izdelani pa so iz najboljše kakovosti pocinkanega jekla in trde poliuretanske pene. Struktura odseka je opremljena s tehnologijo zaščite pred stiskanjem prstov. Vzmetni sistem je primeren za obnovo in zamenjavo obstoječih garažnih vrat.

Garažna vrata Infinity & Design Premium odlikujejo zelo dobri parametri toplotne izolacije. Plošče so izdelane iz dveh jeklenih furnirjev in jedra iz trde poliuretanske pene, kar zagotavlja izolacijo na najvišji ravni. Ohranjanje toplote v notranjosti zagotavljajo tudi toplotna tesnila, nameščena v vodilih.

 

Plošče niso le izjemno tople, saj je njihova furnirna plošča tudi nepremočljiva in je značilna po najboljši protikorozijski zaščiti.

Sekcijska garažna vrata v naši ponudbi so lahko opremljena z ročnim motorjem ali avtomatskim (Somfy motor) s pogonom 800N ali 1000N. Obstaja tudi možnost, da garažna vrata opremite z zasilno rezervno baterijo. Upravljate ga lahko s fotocelicami, brezžično tipkovnico ali sistemom za odvijanje v sili. V primeru lomljenja vzmeti priporočamo, da se konstrukcija opremi z varnostno enoto. Poleg tega lahko izbirate med široko paleto kljuk in vrat.

 

Steklene plošče toplo priporočamo tistim, ki želijo v svojo notranjost garaže vnesti več svetlobe in ji dati bolj individualen značaj. Naše zasteklitvene plošče so lahko izdelane iz akrila, varnostnega, protivlomnega, balističnega stekla ali polikarbonata. Okvirji zasteklitvenih plošč so izdelani iz nerjavečega jekla, zaradi česar so izdelki še bolj estetsko privlačni. Plošče garažnih vrat lahko okrasimo tudi z okraski iz kromiranega jekla.

 

Končno, struktura garažnih vrat omogoča tudi vgradnjo začasnih servisnih vrat, kar olajša gibanje in omeji obrabo mehanizma za odpiranje garažnih vrat.

Tags: No tags

Comments are closed.